dimarts, 15 de novembre del 2011

Èxit de l'acte contra les retallades a la UB-Raval

Desenes d'estudiants han assistit avui dimarts 15-N a l'acte contra les retallades organitzat pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans de la UB-Raval, enmarcat dins la setmana de lluita que s'està duent a terme aquests dies.


L'acte ha començat amb la intervenció de Maria José Lecha, enfermera de l'hospital Sant Pau i membre de la FTC, que ha parlat de l'ofensiva privatitzadora que s'està duent a donant a la Sanitat Pública i la política de retallades que s'està aplicant. Posteriorment Ada Colau, portaveu de la Plataforma Afectats per la Hipoteca, ha posat de manifest les resistències que especialment a partir del 15-M s'han anat generant front als desnonaments. Tot seguit el professor de la UAB Ermengol Gassiot, membre de la PUDUP i de la CGT, ha remarcat el caràcter general de la vaga del proper 17-N, és a dir, del professorat, PDI i PAS i estudiantat. La última intervenció ha estat de Sílvia, membre de la Secretaria de Política Educativa del SEPC, que ha desgranat les principals claus de l'Estratègia Universitària 2015.

Des de l'assemblea del SEPC UB-Raval volem agrair la presència a tots els ponents, i alhora encoratjar a tothom a convertir la convocatòria de vaga del 17-N en una mobilització massiva contra les retallades i en defensa dels nostres drets socials.